8 Martie la Complexul Two Lakes Two Brothers Tancabesti


[wp-imageflow2 dir=8-martie-2013-la-complexul-two-lakes-two-brothers-tancabesti]


Intr-o atmosfera familiara si inconjurati de rustic si lacustru din belsug, Ziua Femeii – 8 Martie a fost sarbatorita anul acesta – 2013, pe Terasa Complexului Two Lakes Two Brothers Tancabesti de multi dintre clientii nostri fideli dar si de cei care au aflat de curand de locatia noastra.

Meniul cu specific pescaresc a avut intaietate in preferintele culinare ale serii, dar si meniul cu specific romanesc a fost o alegere perfecta, paharele s-au umplut si s-au golit, s-a dansat si a fost multa voie buna.

Spectacolul oferit de trupa Rebel a inceput antrenant cu dansuri latino,  s-a facut trenuletul, apoi obisnuitul Meniaito, Follow da Leader, si  irefutabilul  Ai Se Eu Te Pego:

Abia incalziti dupa prima sarja, clientii nostri au avut timp sa se racoreasca si sa serveasca din preparatele de la masa, moment in care cateva dintre sarbatoritele zilei, doamne si domnisoare, au fost invitate la dans de cavalerul Macho al trupei Rebel :

Seara a continuat firesc catre o reusita si in curand s-a colorat in pastelul de dansuri tiganesti, s-au dansat hore cu specific din toata tara :

Pentru ca jumatatea din Two Brothers, dl. Vlad Parfene era ocupat cu domnisoara Maya Parfene sa tina ritmul la orga formatiei localului:

… dl. Ovidiu Parfene, cealalta jumatate din Two Brothers,  a trebuit sa se sacrifice … si a facut onorurile de gazda fata de invitatele si clientele serii, fiecare dintre doamnele si domnisoarele de la mese primind cate o floare iar la finalul programului artistic, a oferit si domnisoarelor din trupa Rebel cate un trandafir, putand astfel sa detina  recordul serii de doamne si domnisoare sarutate (pe obraz evident) :

Seara a continuat cu formatia de muzica populara a localului pana tarziu in noapte. S-au facut dedicatii, s-a baut si s-a mancat, s-a sarbatorit Femeia si sosirea primaverii. A fost o seara frumoasa pe Terasa Complexului Two Lakes Two Brothers Tancabesti, si speram ca si la urmatoarele organizari de evenimente sa facem ca toti clientii nostri sa se simta bine, sa petreaca momente memorabile si sa revina cu placere.

[nggallery id=161]

La multi ani, cu drag, de 8 martie ! 

Leave a Reply