Abuzuri

26 Octombrie 2012

Ziarul National

Mioara Mantale si Jean Yannis Valvis,

Scandal cu terenuri la Snagov

Mioara Mantale – consulul Romaniei la Strasbourg si Jean Valvis – fostul actionar minoritar al clubului Rapid sunt in centrul unui scandal de proportii, cel din urma fiind acuzat ca vrea sa monteze un gard fix prin stufarisul Lacului Tancabesti, cea dintai deja facand-o din 2010, de la standul Vaci 0 spre spatele lacului Tancabesti 1 !!!

Cei care ii acuza pe fostul prefect Mioara Mantale si afaceristul Yannis Jean Valvis sunt fratii Parfene, Ovidiu si Vlad, care au transformat Lacul Tancabesti intr-un club de pescuit sportiv.
„In curand, aceasta oaza verde a pescuitului la crap din Romania, si mai mult din Europa, ar putea disparea in urma demersurilor unor latifundiari care, cu incalcarea grava a legii, au intrat in posesia unor terenuri situate in apropierea lacului si in mod abuziv au ocupat zona de protectie sanitara si drumul de acces aferent acesteia”, declara Vlad Parfene.

Decizie bizara

Cu toate ca firma detinuta de fratii Parfene este in litigiu cu SC Valvis Holding SA, al carei actionar majoritar este Yannis Jean Valvis, luna trecuta acesta din urma a primit de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Ilfov-Bucureşti un aviz favorabil pentru amplasarea unui gard prin… lac.

„Acum, conform documentelor, Valvis are voie sa ridice un gard definitiv pe zona invecinata Lacului Tancabesti si un gard provizoriu, de la Avicola 5 pana dupa Planet, pe drum, pe zona de protectie, si pana chiar la 3-4 metri in apa Lacului Tancabesti 1”, s-a aratat indignat Vlad Parfene.

Articol publicat de Ziarul National 2012-10-18 Autor:

Multe alte detalii si in paginile urmatoare :