Abuzuri

14 Octombrie 2012

Ptolemaida Fishing Club – Grecia

la Tancabesti 11 – 14 Octombrie 2012

In perioada 11 – 14 Octombrie 2012, “Ptolemaida Fishing Club” – lotul pescari greci, vice-campionii mondiali ai Greciei de la C.M. Anglia 2010, prezenti si in al treilea an consecutiv pentru cateva zile la un antrenament de pescuit pe Lacul Tancabesti 1, s-au solidarizat cu miscarea noastra de protest din cadrul Manifestului de sambata 13 octombrie 2013 impotriva lui Yannis Jean Valvis, considerand abuzurile pe zona de protectie a lacului Tancabesti 1 de neacceptat .

Ei au pescuit pe standurile cu probleme din zona Avicola 5 pana la Planet, si au vazut cu ochii lor situatia prezenta la fata locului. Au vazut tevile de intarusare ale lui Jean Valvis, unele infipte in mijlocul standului ( Dr. Bradu), altele in stuf (Planet) si altele in stuful de pe apa , (Stanga Planet), cele din apa evident ca nu se vad prin apa, ele se regasesc doar in planurile modificate abuziv de Jean Valvis.

A fost ciudat ca in zilele acestea, ca niciodata, pe standurile pescarilor greci au fluturat multe steaguri ale Greciei ( ! ), in zona ocupata abuziv de Jean Valvis – cetatean grec. I-am intrebat personal daca in Grecia, dl. Jean Valvis are notorietete, daca este persoana publica, daca este receptat in plan pozitiv, in plan negativ, in Romania ca patron si investitor in domeniul apelor prin Valvis Holding SA, fiind cunoscut ca un iubitor de natura, sau cel putin asa si-a creat imaginea inainte de a incepe abuzurile la Lacul Tancabesti 1 . Desi nu m-a mirat, pescarii greci au raspuns unanim ca numele Yannis Jean Valvis nu reprezinta nimic cunoscut pentru ei si nu au nici cel mai mic reper in Grecia despre un anume Valvis, probabil un inginer, un nume de cetatean grec si atat.

Inainte de plecare, Vlad si Ovidiu Parfene impreuna cu pescarii greci, au semnat in fototeca personala a complexului Tancabesti cu un pictorial pe care vi-l prezentam Detalii …

Pentru materialul complet al manifestului din data de 13 octombrie 2012 impreuna cu pescarii greci pe Lacul Tancabesti 1 – click pe : Detalii ….

sau long link :

http://tancabesti.ro/index.php/manifest-impotriva-abuzurilor-13-octombrie-2012/

Fotografii din timpul partidei de pescuit, a antrenamentului si din timpul manifestului la care pescarii greci au militat alaturi de noi in prezenta carelor de televiziune ale Antenei 3 si Digi 24 HD : Detalii …

Multe alte detalii si in paginile urmatoare :