Carp Theatre AV – 22 Martie 2013

Carp Theatre AV

PV - TV LiveCarp Theatre AV – o emisiune  motorizata de PvTv HD Online si pilotata din pole position de vesnic tanarul Andrei Vladeanu care nu se sfieste sa ia pozitia de culcat pentru un instantaneu :

Andrei Vladeanu… , adulat sau contestat, sensibil sau taios, iubit de toti si urât de multi, acest Victor Ponta al carpfishingului romanesc, aduce in designul acestei emisiuni cu o voce inconfundabila stilul pertinent dar alert de formula 1 Andrei Vladeanuatat al gradului de interes cat si in modul de prezentare si desfacere cu amanuntul a celor mai bune subiecte din tara dar si din strainatate in legatura cu suflarea a tot ce e deasupra dar si a dedesubtului luciului de apa de pe globul pamantesc, carora le gaseste un ritm, chiar si la tobe daca este nevoie!

Andrei Vladeanu asa cum nu l-ati cunoscut :

Emisiunea Carp Theatre isi arde pe bune cauciucurile pe pistele de competitii – adesea de la Tancabesti, sau Corbu,  sau Sarulesti, ori MV2, Darvari, etc (fie de pe cate un loc salbatic si descoperit chiar de pescarii de top romani in cate un catun uitat din tara)  – ca doar asta ii doare pe cei mai multi dintre impatimitii de fishing dintre compatriotii nostri, pana la … usor extrapoland, nu lipsesc invaziile şok si dominante pe la toate competitiile importante din Europa sau de pe mapamond unde romanii fie ca dau cu batul in balta fie in podium, PvTv este demult prezent dar si un etalon in pescuitul mondial in ceea ce priveste prezentarea ca media de specialitate, sponsorizari si transmisii live de top . 

Promo WCC 2013 marca PvTV :

Emisiunea din 22 Martie 2013 merita din plin sa va rupeti o ora si jumatate din timpul liber. Pe bune !

Am facut un rezumat scurt pe titluri in stilul meu sperand ca daca nu toate, cel putin unele dintre subiecte pot ajunge la fiecare dintre voi prin si datorita:

 • ineditului, concursurilor emisiunii, umorului fin, a discutiei libere;
 • a prezentarii chiar prin prisma experientei invitatilor din bataliile importante;
 • multora din acele nastrusnice amanunte care fac diferenta dintre locul 1 si nimic;
 • tehnicilor de pescuit pe paine,cu sare si piper;
 • informatii din sanul Domnului sau
 • gadgeturi care filmeaza din varful acului;
 • sau care vorbesc cu pestii si
 • multe alte brevete pe care doar Andrei Vladeanu le vede uneori din viitor alteori chiar si prin cutia cu vechituri, sau le inventeaza in direct si le scoate de pe oriunde si le prezinta in stilul sau propriu astfel incat si Michael Buffer daca ar fi pescar, tot pe Andrei Vladeanu l-ar asculta sa o rupa pe romaneste : “Let’s Get Ready to Rumbleeeee !” doar … doar ghidat de instincte :

Titluri emisiunea din 22 Martie 2013:

 • Invitat prima parte a emisiuii – Aly Motaz;
 • cum a scapat de moarte Aly la Meet Carp Romanian Awards Tancabesti 2012 !!
 • cum a pierdut Aly Motaz locul 1 la aceeasi MCRA Tancabesti 2012;
 • cum a castigat Aly Motaz locul 2 la aceeasi MCRA Tancabesti 2012;
 • PvTv la WCC Bolsena 2012, avanpremiera 2013;
 • Campionatul Mondial Romania Corbu 2012;
 • Vlad Pavlovici – Tancabesti inceput de an 2013;
 • Silviu Florescu monturi;
 • In partea a doua in studioul PVTV vine Dan Serban, alias Nasuc, pescar de crap din generatia noua, subiectul discutiei fiind Campionatul National de Tineret si sansele tinerilor pescari de crap de a face pasul catre marea competitie.

Carp Theatre – 22 Martie 2013 :

Andrei Vladeanu incurajat sa devina felul principal la pranz ! Se pare ca nu a fost pe gustul africanilor ceea ce nu poate decat sa ne bucure desi poate chiar el ar fi vrut contrariul .. mai stii ?

Priviti ce bine il tin de umari pofticiosii sai prieteni.

Dar cred ca l-au vazut asa osos si le-a povestit Andrei de Radu (Badica) si cat de apetisant este acesta,  pofticiosii au schimbat macazul … sau asa a scapat Andrei Vladeanu din Africa!! .. altfel nu vad de ce ar fi asa fericiti oamenii !!

… Radule !!! .. ai fost vandut! … fugi frate!!!!

(Chibitarii or sa spuna ca Radu poate manca Africa pe paine, dar nu cred ca este bine sa ii dam idei mai ales ca am auzit “pe surse” ca Radu baga doar sala pe paine… Paine! .. Aoleo… ce-am scris aici ?!!.. ma manaca Radu !)

Andrei Vladeanu waka waka

Va urma !

Leave a Reply