Special – Z v o n k o Milojkovic Antrenament La Dig 17 Aprilie 2004


Aceasta este prima mea poveste cu fotografii si film live la Tancabesti despre pescuit, in dupa-amiaza zilei de 17 Aprilie 2004.

Click pe poze pentru panoramare :

Povestea, de demult si postata in cadrul altei povesti pe forumul Crapmaniei.ro o folosesc si azi aici, pentru farmecul ei asa cum am scris-o cu ani in urma:

“… Am oprit atunci pe la Tancabesti sa mai vad ce mai fac salaii , bibanii , stiucile – pescuiam preponderent la rapitor de ani pe Tancabesti, zona in care se afla parintii mei .

… Aveam tot timpul la mine o camera de filmat si un laptop ptru santier si .. 

Tocmai atunci cand eram pe dig, vad un cort ce se scutura … ( nu stiam cum il cheama pe atunci pe Zvonko) : 

.. din somn dupa-amiaza mare , cu caciula pe frunte si se infinge intr-o lanseta si … zvonk!! … inteapa!!!! …

Eu filmam nuferii de langa rampa barcilor si am surprins faza si deasemeni si drill-ul …. in acelasi timp a venit si Vlad Parfene .. cu cantarul acela vechi pe suportul cu 3 picioare .. cine si-l mai aminteste !….

Venit cu cortul de 2 zile si 4 lansete aruncate “la dig” pe Tancabesti, Zvonko facea furori scotand dulapi….

Acesta de acum .. un crap, fro 15 kg! .. cel mai mic de pana atunci (stiti a cui e vorba asta ) … cantarire.. eliberare .. tot filmul cu care sunteti obisnuiti … frumos! …

Ma bucuram si io ca un copil odata cu ei … si filmam in continuare ..

Apoi … la masa la o cafea , scot laptopul , trag pe DVD filmul si pozele facute la captura, si ii dau lui Zvonko si lui Vlad Parfene cate un DVD ..

Primul meu film cu un drill si o capturare live…. pasiune care nici azi nu m-a lasat … sper … presupun !

Pentru cei care aceasta amintire inseamna ceva , puteti sa ii vedeti mai tineri cu aproape 10 ani pe Zvonko Milojkovic, Vlad Parfene, Adriano Musaro si pe celalti prezenti in imagini, in acelasi timp cum era configuratia standurilor si a malurilor in acel an – 2004.

Zvonko m-a legat de lumea adevarata a pescarilor in 2004 pe 17 aprilie , la Tancabesti …

(Sau …  m-a nenorocit si pe mine pe viata, asa cum au patzit si altii … ar spune mai neortodox “unii” dintre noi astia de acum cu parul alb ! :D )


Pentru alte povesti de la Tancabesti ne gasiti pe Facebook :


Leave a Reply