Help for Children Editia 6 din 26 – 28 Octombrie 2012

Bannerul competitiei :Desfasurare competitie :

 • Festivitatea de deschidere si extragerea Help for Children 6 2012 Detalii … 
 • Clasament si fotografii Vineri seara ora 23.30 Help for Children 6 2012 Detalii …
 • Clasament si fotografii Sambata dimi. ora 10.00 Help for Children 6 2012 Detalii …
 • Clasament si fotografii Sambata seara ora 19.00 Help for Children 6 2012 Detalii …
 • Clasament Final si fotografii Duminica dimi. Help for Children 6 2012 Detalii …
 • Festivitatea de premiere Help for Children Editia a 6-a 2012 Detalii …

Fondurile acestei competitii sunt donate in totalitate :

1. Pentru cazurile sociale :

 • LEONARD – CRISTIAN  Junghiatu

din Bucuresti, nascut la data de 26.12.2001, cu sindrom conform certificatului medical nr. 199/03.02.2012 eliberat de Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti – Ambulator :

AUTISM INFANTIL, intarziere psihica moderata ( (QD~43), intarziere in dezvoltarea limbajului expresiv,

Ppropunere medicala : grad functional grav, si incadrare intr-o categorie de persoane cu handicap grav (asistent personal) – cod handicap 9;

 


 •  DIANA – NICOLETA Neacsu

din Tancabesti – Ilfov, nascuta la data de 18.09.2003,

cu sindrom conform actelor medicale : NEFROPLASTOM drep cu metastaze pulmonare drepte, operat, propunere medicala : grad functional grav, si incadrare intr-o categorie de persoane cu handicap grav (asistent personal);


 • MARIAN – VALENTIN Zanogeanu
din Puchenii Mari – Prahova, nascut la data de 5.07.2002,

cu sindrom conform actelor medicale :

KEILOGNATOPALATOSCHIZIS stang, ( copilul s-a nascut fara bolta palatina), operat, prezinta in continuare tulburari de fonatie si deglutitie,

propunere medicala : grad functional grav, si incadrare intr-o categorie de persoane cu handicap grav (asistent personal);


 • Aurel Lupsan

(57 de ani)

primul capitan al Echipei Nationale de pescuit sportiv la crap a Romaniei,

aflat in mare suferinta  - ciroza (ficat) si guta (picioare),

propunere medicala : grad functional grav, necesita multiple operatii;


 2. Pentru campania “ÎMPREUNĂ PENTRU CEI MICI” – fonduri necesare pentru renovarea şi dotarea blocului operator al Clinicii de chirurgie “Alexandru Pesamosca” din spitalul Marie Curie.

Efectuare plata catre Fundatia Mereu Aproape 31.10.2012 :

( multe alte detalii mai jos ) 


Emisiunea In Carlig – 4 Noiembrie 2012

Preluare de pe site-ul emisiunii

In Carlig … !

 • O emisiune – doi reporteri!
 • Cum asa? …
 • Simplu! Subsemnatul Georgian reporter si Iulia ajutor de reporter.
 • Subiectul: unul umanitar, ajutorarea copiilor aflati in suferinta!
 • Interviul emisiunii cu Mugur Mihaiescu (Vacanta Mare) si fratele acestuia Liviu Mihaiescu.
 • Ce emisiune a iesit?
 • O emisiune plina de capturi, informati si amuzament.
 • Vizionare placuta si sa aveti “In Carlig”!

by Gheorghe Georgian.

In Carlig ! – Emisiune TV difuzata pe:


Listele cu donatiile si concurentii :


Detalii competitie :

 • Este ultimul concurs din anul competitional 2012;
 • Concursul incepe vineri 26 Octombrie 2012 la ora 16.00;
 • Concursul se incheie duminica 28 Octombrie 2012 la ora 9.00;
 • Premierea are loc duminica 28 Octombrie 2012 la ora 10.00;
 • Taxa de participare 600 Ron de echipa;
 • Echipa poate fi formata din 1, 2 sau 3 pescari ;
 • Se premiaza locurile : 1-5 si captura competitiei;
 • Premii in cupe, diplome si premii sponsori : Senzor, Meet Carp, Carping Club, Carp Shop, Energofish, CPK;
 • Regulamentul competitiei – Standard;
 • Se cantaresc cei mai mari 5 crapi.

Detalii campania “ÎMPREUNĂ PENTRU CEI MICI” :

Campania este demarata de Fundatia Mereu Aproape :

si macheta campaniei este :


Pentru donatii :

Vlad Parfene, tel – 0766.428.026 si 0726.037.389;

Toate fondurile stranse din taxa de concurs plus donatii auxiliare vor fi prezentate pe site ( Forum Crapmania si Facebook Complexul Tancabesti ) si vor fi donate parintilor copiilor in cauza mai sus mentionati cu semnatura de predare-primire si martori pescari.


Povestea campaniei  “ÎMPREUNĂ PENTRU CEI MICI”

” Poveştile încep întotdeauna cu… “a fost odată”.

Povestea noastră, a fundaţiei Mereu Aproape, începe de această dată cu… “ar trebui… să existe”.

Ar trebuie să existe, ar trebui să avem un spital pentru copiii noştri. Un spital aşa cum ne dorim fiecare, aşa cum am văzut prin filme, aşa cum vedem prin străinătăţuri.

Ar trebuie ca ai noştri copii, prichindei, măricei, mărunţi… COPII,  să poată fi trataţi în ţară, în România. Fie că discutăm de o simplă gripă sau un guturai, fie că discutăm de boli grave, de risc vital.

Ar trebui….

Este verbul care ne defineşte, care defineşte o nevoie, a noastră, a tuturor, a celor care sunt părinţi, a celor care îşi doresc, îşi  propun să devină părinţi şi chiar a celor care încă se mai gândesc dacă în aceste vremuri pot şi vor să devină părinţi.

Sau poate că povestea noastră ar trebui să înceapă cu o definiţie. Seacă, searbădă, aşa… ca în DEX: “fiu, fiică, vlăstar, mlădiţă, prunc, ţânc, fecior, cocon”…ei… dar câte nu sunt….

Să definim atunci şi termenul părinte? Il ştim toţi, oare? Trebuie să îl ştim? Sau termenul om?

În fapt… ar trebui să stim că….

Ştiaţi că, în fiecare an, sute de copii români bolnavi iau drumul altor ţări fie pentru tratamente, fie pentru operaţii, fie doar pentru analize?

De ce?  

Păi, foarte simplu: cel mai mare spital de pediatrie din ţară – Marie S. Curie nu a mai fost renovat şi dotat cu echipament medical (performant) din anii ‘80.

Ca micuţii noştri să fie mereu în siguranţă, “reparatorii de îngeri” trebuie să aibă UNDEşi CU CE să ne trateze copiii.

Aşa că noi toţi şi fiecare în parte trebuie sa facem imposibilul posibil în România. Suntem “Împreună pentru cei mici”, o campanie a Fundaţiei Mereu Aproape, realizată  cu sprijinul  BRD- GSG.

“ÎMPREUNĂ PENTRU CEI MICI” se numeşte campania prin care ÎNCERCĂM să strângem fondurile necesare renovării şi dotarii blocului operator al Clinicii de chirurgie “Alexandru Pesamosca” din spitalul Marie Curie.

Chiar dacă pare greu, atunci când pui tot sufletul în ceva ce îţi doreşti foarte tare, visul  se poate  transforma în realitate. Vă aduceţi aminte acel faimos “daţi un leu pentru Atheneu?” Şi Atheneul s-a făcut. E mare, e frumos şi… ne mândrim cu el.

“Haideţi să haidem!”  spunea, nu demult, o persoană publică. Păi, să haidem, zic, spre a face ceva. Dacă nu noi, atunci cine? Să nu mai aşteptăm ”să se facă”. Ci… să facem! Pentru că putem, pentru că ne pasă, pentru o mie de motive şi altele un milion pe lângă.

Pentru început… nu suntem singuri pe drum. Mai repede de cât am crezut ni s-au alăturat oameni frumoşi şi buni care, si ei, vor face ca blocul operator al clinicii de chirurgie din spitalul Marie Curie să fie “ca afară”.

Aşadar, marii campioni ai României: Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi şi-au unit forţele pentru acest lucru. Bucuria noastră e şi mai mare când vă spunem că ei nu sunt singurii: binecunoscuta soprana Angela Gheorghiu, dirijorul Ion Marin, Tudor Gheorghe sunt toţi alături de noi ca să… haide să haidem, să ducem la bun sfârşit această dorinţa, caruia i-am spus “Împreună pentru cei mici”.

Unul dintre cele mai emoţionante momente de până acum a fost luna trecută,  pe 25 septembrie,  când împreuna cu Nadia Comăneci, Ilie Nastase şi Gheorghe Hagi am vizitat spitalul Marie Curie.

Ne-am întâlnit acolo cu copiii pe care “reparatorii de îngeri” (caci aşa le spun cei mici medicilor din spital) se luptă să îi salveze, cu medici minunaţi pentru care spitalul a devenit a doua casă. Medici care fac tot ce le stă în putinţă să îi ajute pe toţi micuţii care vin la ei.  

Emoţia acelei zile a continuat seara când, în emisiunea “Sinteza Zilei”de la Antena 3, cei trei mari campioni împreună cu Alessandra Stoicescu – presedinta Fundaţiei “Mereu Aproape” şi Liana Stanciu- preşedinta Fundaţiei “Salvaţi-vă îngerii” au venit să povestească tuturor despre vizita pe care au făcut-o la spital.

Tot la “Sinteza Zilei”, Romania a auzit, în premieră, imnul campaniei “Impreună pentru cei mici” – melodie compusă de trupa BERE GRATIS special pentru această campanie.

In curând va fi gata şi videoclipul imnului dar şi un nou spot de promovare a campaniei. 

A fost emoţionant pentru noi, cei din FMA (caci noi aşa ne spunem, FMA) să vedem cum, toţi ca unul, realizatori de emisiuni, prezentatori, reporteri poartă tricourile pe care scrie 8844, numarul de SMS al campaniei. Nu le-a cerut-o nimeni. Au vrut să ne ajute. Ne simţim onoraţi!!! Şi le multumim. Sincer, din toată inima.

Ei, dar asta cu tricourile campaniei pe care se află inscripţionat numărul de SMS 8844, număr la care se donează în contul campaniei “Împreună pentru cei mici”, trebuie mai mult povestită. Povestea (din aceasta poveste) a tricourilor e simplă: s-au facut şi toată lumea şi-a dorit să le poarte, şi toţi şi-au dorit să ne ajute. Facem referire aici la colegii din Antena 3.

Noi, FMA-iştii, facem din când în când şi glume. Dar nu e o glumă faptul că Antena 3 a devenit mai mult decât un post de stiri. E UN POST TV UMANITAR, un fervent susţinător al cauzelor noastre, ale FMA-ului.

Păi, cum altfel să ştie toată lumea cât de mult este nevoie ca blocul operator al clinicii de chirurgie pediatrică “Alexandru Pesamosca” din spitalul Marie Curie sa fie dotat şi utilat?

Ce înseamnă asta? Cel putin 1 milion de euro. Sună mult. Păi, chiar e mult! Dar avem convingerea că vom reuşi. Cu dumneavoastră, cei care ne sunteţi alături, şi cu dumneavoastra, cei care nu ne sunteţi alături, cu cei care cred în noi şi cu cei care nu cred în noi, cu cei care cred în ceea ce facem şi cu cei care nu cred în ceea ce facem. Noi credem si ne pasă!!! Haideţi, ca împreună să renovăm si să dotăm blocul operator aşa cum trebuie!!!

Noi credem că se poate. Trebuie doar să  îţi doreşti.

Cum poţi ajuta şi tu? Alătura-te campaniei noastre ! Distribuie mesajul nostru, trimite un SMS la 8844 şi donează 2 euro,  pentru salvarea unui înger.

Numai împreună putem alina suferinţa copiilor noştri şi numai împreuna le putem da o sanşa să fie sănătoşi. Iar noua, tuturor, sansa de a ne tine copiii acasa.

Putem. Doar să vrem….

Noi credem că vrem!!! Voi?!! “

Pentru Link direct apasati Aici…


One thought on “Help for Children Editia 6 din 26 – 28 Octombrie 2012

 1. Pingback: Help for Children Editia a 9-a din 13 - 15 Septembrie 2013 | Complexul Two Lakes Two Brothers ® Tâncăbești

Leave a Reply