Manifest impotriva abuzurilor – Festivitate Boiliesmania 10 din 5 Octombrie 2012

5 Octombrie 2012

Manifest impotriva abuzurilor

Premierea Boiliesmania Ed. a 10-a 2012

Discursuri manifest 5 Octombrie 2012 – Vladut Mateianu si Ovidiu Parfene :

Discursuri manifest 5 Octombrie 2012 – Ovidiu Parfene / Istoric Complexul Tancabesti si prezentare Echipa Nationala a Romaniei de pescuit sportiv de crap – Campioana Mondiala 2012 care a venit chiar la Festivitatea de premiere a castigatorilor competitiei Boiliesmania Editia a 10-a 2012 ca sa fie prezenti si solidari cu noi in acest manifest pasnic:

Discursuri manifest 5 Octombrie 2012 – Aly Motaz prieten si abonat al Complexului Tancabesti si apoi Mircea Ispas – Managerul delegatiei romane a Campionilor Mondiali 2012 :

Deoarece Lacul Tancabesti 1 se afla pe teritoriul a doua comune – Snagov si Peris, in aproape doua parti egale, din partea primariilor respective au luat cuvantul pe tema abuzurilor asupra zonei de protectie a lacurilor astfel :

Primarul Comunei Snagov, dl. Oancea Marian si

Primarul Comunei Peris , dl. Anghel Albu:

  • Site-ul Crapmania.ro atat pe Forumul propriu cat si pe prima pagina ne-au sustinut demersul si au fost alaturi de noi.
  • Multumim pescarilor care au venit de acasa sa sustina cu prezenta lor manifestul nostru impotriva abuzurilor in zona de protectie a Lacului Tancabesti 1.
  • Multumim Echipei Nationale a Romaniei de pescuit la crap – proaspata Campioana Mondiala in anul 2012 la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap de pe Lacul Corbu 2012 care a venit sa ne sustina in acest demers.
  • Multumim pescarilor concurenti la competitia Boiliesmania Editia a 10-a 2012 care ne-au sustinut.
  • Multumim Andrei Vladeanu, Vladut Mateianu, Aly Motaz care au punctat cat se poate de obiectiv in discursurile lor esenta manifestului nostru.
  • Multumim primarului Comunei Peris – dl. Anghel Albu si primarului Comunei Snagov – dl. Marian Oancea care au fost prezenti si si-au exprimat punctul de vedere legat de aceasta situatie .
  • Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi, prezenti la manifest pe Terasa Complexului Tancabesti sau doar cu gandul in aceste demersuri legitime.
  • Vom reveni cu detalii despre toate zonele fierbinti de pe lac, cu documente si acte care arata in clar ilegalitatile efectuate de cei care au ocupat abuziv zona

Detalii foto …

Leave a Reply