Nash Tackle – Odiseea Tancabesti 27 Aprilie – 3 Mai 2013

Cum poate incepe o aventura , o Odisee fie ea si englezeasca get-beget ? (pe neaoşă, nu pe englezeasca: “get be get”  ca .. “se nasc” alte idei  [superemotions file="icon_lol.gif" title="Laughing Out Loud"]  .

Pai … sa vedem :

“In 1600 de metri virati brusc la dreapta catre ….  Complexul Two Lakes Two Brothers Tancabesti …. ” cum ar fi ?! … – (exceptand faptul ca imaginea masinii de Formula 1 de pe GPS ar fi trebuit sa fie ca in realitate – o duba cat casa, de 5 tone !!

“6000 de kilometri in total (dus-intors n.a.), din Anglia pana la Tacabesti, parcursi cu o duba plina cu echipament. Verdict general: S-A MERITAT !!!” asa sintetizeaza Jamie Clossick impreuna cu Kids Daniel aventura drumului catre Tancabesti, ei fiind si cei responsabili cu transportul logistic al materialelor si produselor Nash din Anglia pana la Tancabesti precum si cu prezentarea acestora.


Prezentarea echipei – Team Nash Tackle la Tancabesti 


Terry Edmonds – Nash Tackle Rod Development Manager :

“Terry Edmonds este un nume consacrat în domeniul pescuitului la mare distanţă. Nu e doar un pescar de crap care a învăţat să arunce bine.

Este un expert format la şcoala surfcastingului de performanţă, unde a concurat la cel mai înalt nivel.”

(Interviu cu Terry Edmonds, profesionistul pescuitului la mare distanţă – Publicat de: pe 13 Aug 2012 )

Vedeta evenimentului de long-casting de la Tancabesti – Terry Edmonds, a discutat cu toata lumea, a impartasit din experienta sa pescarilor sositi la eveniment, a prezentat mecanica aruncarii cu lanseta, a exemplificat prin aruncari impresionante din standul Dinamo pana dupa balonul ancorat la 180 de metri de mal, a raspuns cu placere intrebarilor din cadrul interviurilor televiziunilor de profil sau ale pescarilor si abonatilor prezenti si s-a fotografiat cu toata lumea.

Pe pagina FaceBook -Terry Edmonds gasiti fotografii exemplificative ca acestea de mai jos :


Ronny De Groote – Nash Tackle European Manager

Legenda a carpfishingului mondial si vesnic plin de verva, pe Ronny De Groote l-am vazut la Tancabesti mai ales cu o camera Sony HD in mana si cu casti la urechi cautand sa surprinda tot ce misca in zona, in jurul echipei Nash, pe apa si pe mal, dar si in curtea restaurantului sau in incinta terasei de pe lac.

Vorbind cursiv pe langa limba natala (olandeza) si germana, engleza sau italiana, mereu cu un zambet jovial pe buze, Ronny a ascultat si a vorbit amical cu toata lumea, cu mult bun simt si a reusit sa ne lase o puternica impresie, dovedindu-se o persoana completa din toate punctele de vedere (parerea mea). Rar om!


Jamie Clossick – Top Northern Professional Carp Angler, promoter Nashbait’s and House DJ

De mai bine de 10 ani alaturi de Nash in toata lumea, Jamie Clossick a fost prezent in echipa Nash la “Open Casting Day – Tancabesti, 27 Aprilie 2013″

Imagini video cu Jamie Clossick – Top Northern Professional Carp Angler and promoter Nashbait’s :

Video Jamie Clossick la Avicola 1 Tancabesti Romania 2013

Jamie Clossick – A pretty Tancabesti Carp:


Sandu Constantin – Nash Tackle Romania

Motorul sau cel care a dus greul intregii aventuri in Romania a actiunilor Nash Tackle a fost inimosul si neobositul Sandu (Legio) Constantin, rezerva in lotul national al Romaniei la Campionatul Mondial din Anglia 2010.

Stabilit in Anglia de ceva timp si manager al actiunilor Nash in Romania, acesta s-a ocupat cu succes de toate diligentele necesare care sa fie puse cap la cap astfel incat evenimentul Nash Open Casting Day de la Tancabesti 2013 sa aibe loc si sa fie un festival de top in natura al unui brand galonat asa cum este Nash Tackle.


Kitz Daniel – Team Nash Tackle

Impatimit cu state vechi in carpfishingul national si international, component al lotului national de la Campionatul Mondial din Anglia 2010, Kitz Daniel, stabilit de ceva timp in Anglia, a asigurat logistica desfasurarii evenimentului Nash Open Casting Day de la Tancabesti.

In acelasi timp a pescuit pe standul Planet sau, pe Terasa Complexului Tancabesti, a tradus pentru Terry, Ronny si Jamie in cadrul interviurilor acestora la Tancabesti .


Desfasurare Nash Open Casting Day 27 Aprilie 2013


Timp de doua zile – 27 si 28 Aprilie 2013, la Tancabesti , standul Dinamo a devenit in unele ore neincapator.

Au fost prezenti pescari, abonati, prieteni, impatimiti, si noi, administratia.

S-au testat lansetele din intreaga gama Nash :

  • varful de gama – NRXD
  • Entity (cea mai vanduta lanseta de crap in 2012 in Italia, Franta, Benelux si Germania),
  • noua generatie H-Gun
  • noul concept SCOPE.

A fost expusa gama de produse Carp Care :

  • Carp Cradle in toate versiunile fabricate
  • saltelele de primire de tip “Classic”
  • gama Multi Mat (Peg One si H-Gun).

dar si gama de terminale Nash TT si membri Nash Tackle au legat monturi in direct pentru doritori.

S-a luat astfel contact cu produsele expuse, s-au pus intrebari si s-au primit raspunsuri, s-au facut teste de casting, si s-au stabilit contacte.

Echipa PVTV prin Sorin Rudeanu, i-a luat un interviu lui Terry Edmonds direct pe malul lacului, in fata standului de expunere a produselor Nash Tackle.

Intr-un cort de prezentare de 20 de m2 erau expuse momeali, monturi si echipament specializat, de pescuit, marca Nash .


Pescuit Team Nash Tackle :

Avicola 1 – Pilhan – Bradu – Dreapta Bradu – Planet


Dupa cele doua zile de prezentare si casting, intreaga echipa Nash Tackle s-a campat la pescuit pe standul Planet.

Ronny a strans o gramada de material foto si video pe care vi-l vom prezenta si noi intr-o postare ulterioara, cand va fi procesat si finalizat.


Team Nash Tackle – 1 Mai 2013 la Tancabesti


In data de 1 mai 2013, Vlad Parfene a invitat echipa Nash Tackle pe Terasa Complexului sa serveasca masa si sa sarbatoreasca impreuna cateva ore din aceasta zi:


Interviu Terry Edmonds


Interviul cu Terry Edmonds – campion la aruncare (cu lanseta si mulineta cu tambur fix la distanta intr-o competitie oficiala) si Nash Tackle Rod Development Manager  de catre Sorin Rudeanu (PVTV) :


Interviu ” In Carlig “

cu Ronny De Groote, Jamie Clossick, Kitz Daniel – Team Nash Tackle


Vineri 3 mai 2013, inainte de incheierea efectiva a aventurii de la Tancabesti, Georgian Gheorghe, realizatorul emisiunii de pescuit “In Carlig” le-a solicitat un interviu pe Terasa Complexului :

Interviul luat de neobositul Georgian Gheorghe, realizatorul emisiunii de pescuit “In Carlig” (chiar emisiunea cu numarul 100 ! – la mai multe ii uram si noi !), lui Ronny De Groote, Jamie Clossick, Kitz Daniel – Team Nash Tackle la finalul “Open Casting Day – 27 Aprilie 2013 Tancabesti” in data de vineri 3 mai 2013:


Before end …

sau inainte de final


La plecare Ronny mi-a oferit sapca sa Nash pe care l-am rugat sa imi dea un autograf.

Ne-a multumit curtenitor pentru gazduire si a lasat in urma sa o impresie deosebita, cea a unei personalitati desavarsite si care face cinste oricarui loc de pe mapamond unde acesta se afla.

Noi iti multumim Ronny! Ronny De Groote!

Cu plecarea lui Ronny catre Aeroportul International Henri Coanda Otopeni , plecarea unei mari legende a carpfishing-ului mondial s-a incheiat Odiseea Nash Open Casting Day 27 Aprilie – 3 Mai 2013 la Tancabesti.

La revedere Anglia! La revedere Olanda! La revedere Romania!

La revedere Tancabesti!


One thought on “Nash Tackle – Odiseea Tancabesti 27 Aprilie – 3 Mai 2013

  1. Pingback: Blitz luna Mai 2013 - Catch & Drill | Complexul Two Lakes Two Brothers ® Tâncăbești

Leave a Reply