Regulament Cupa CPK 2012

Regulament oficial:

1. Fiecare echipa participanta poate folosi 4 lansete, fiecare lanseta va avea un singur carlig.

2. Nada vie este interzisa.

3. Se pescuieste si se nadeste numai cu boilies. Nadirea se face numai cu cobra.

4. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit.

5. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi; nu este voie sa se retina pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.

6. Concurentii trebuie sa trateze competitia cu sportivitatea, fara urlete, scandal, muzica sau manifestari huliganice.

7. Concurentii care nu vor lasa standul in pefecta stare de curatenie vor fi eliminati chiar si dupa finalizarea concursului.

8. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizatori sau fata de brigada de arbitrii va fi sanctionata cu eliminare.

9. Daca o ochipa inteapa un peste la finalul concursului va avea la dispozitie 15 minute pentru a-l scoate pe mal si trebuie sa anunte obigatoriu un vecin de stand si arbitrii.

10.In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.

11. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.

12. La cantariri este OBLIGAT sa participe un vecin de stand.

13. In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef, care va hotari locul amplasarii markerului.

14. Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.

15. Masinile nu vor ramane pe balta in timpul concursului. Concurentii vor trebui sa isi descarce bagajele si pana la ora 12:00 vor reveni in standuri (eventual cu ajutorul organizatorilor).

16. In timpul competitiei, pe lac, nu are acces niciun fel de masina, cu exceptia celor ale organizatorilor, branduite cu sigla competitiei.

17. Concurentii trebuie sa aiba in dotare saltea de receptie, 5 saci de pastrare a pestilor – model mare. Numarul sacilor va fi verificat de arbitri. Echipa care nu va avea minim 5 saci de pastrare si salteaua de receptie nu va incepe concursul pana la remedierea situatiei. 18. Concurenti care nu vor folosi monturi care sa permita eliberarea crapilor in caz de ruptura vor fi avertizati la prima abatere.

19. Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in-line.

20. Drillurile se fac in zona standului, pestele poate fi scos din standul vecinilor numai cu accepul acestora. In cazul in care nu vor fi de acord si vor face contestatie, echipa concurenta va primi avertisment.

21. Daca concurentii vor prezenta la cantar un peste mort, la prima abatere, vor fi depunctati cu un peste (acela care va avea cea mai mare greutate pe foaia de arbitraj pana la acel cantar).

22. Comenzile la restaurant nu se onoreaza decat ziua.

23. Contestatiile pot fi aduse decat in scris in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza. Orice contestatie ulterioara nu va fi luata in calcul.

24. Daca in timpul concursului se vor ivi situatii care nu sunt stipulate in regulament, deciziile vor fi luate de catre organizatori impreuna cu arbitrul sef, iar concurentii se vor supune acestor decizii.

25. Plata avansului la acest concurs va insemna acceptul participantilor asupra regulamentului.

Detalii si inscrieri:

0726 011 944 Cipica
0721 331 833 Toto

Leave a Reply