Regulamentul Competitiei Cupa Seniorilor Editia a 3-a 2013

Competitia :

ORGANIZATOR : CS SENIOR CRAP, CU SPRIJINUL COMPLEXULUI “TWO LAKES, TWO BROTHERS”
PERIOADA : 28-31 MAI 2013
LOCURI : 33
TAXA : 1800 LEI/ECHIPA 3 PESCARI

ORGANIZARE :

VOR FI 3 SECTOARE VALORICE, FIECARE SECTOR AVAND 11 STANDURI. PE FIECARE SECTOR SE VOR PREMIA PRIMELE 3 POZITII.
VOR CONTABILIZA DOAR CEI MAI MARI 5 PESTI AI FIECAREI ECHIPE. SE PUNCTEAZA CRAPUL COMUN SI CEL OGLINDA, PRECUM SI AMURUL.

PREMII :

LOC 1 SECTOR 4.500 LEI + CUPE
LOC 2 SECTOR 2.500 LEI + CUPE
LOC 3 SECTOR 1.000 LEI + CUPE

MARELE PREMIU : 3.000 LEI (CUMULEAZA CU PREMIUL DE SECTOR, ASTFEL CASTIGATORUL URMAND SA INCASEZE 7500 LEI)

CAPTURA COMPETITIEI : 3.000 LEI – NU SE VA CONTABILIZA SI LA

CAPTURA DE SECTOR ! ECHIPA CARE IL PRINDE ISI VA ALEGE DACA PESTELE VA FI DECLARAT CAPTURA SAU VA INTRA PE LISTA CELOR 5 !

30 DE CUPE SI TROFEE !

PRIMELE 33 DE ECHIPE INSCRISE PE LISTA DE INTENTIE VOR AVEA LOCUL REZERVAT PANA PE 15 IANUARIE, DATA DE LA CARE SE VA INCEPE ACHITAREA AVANSURILOR PTR CONFIRMAREA LOCURILOR !

In caz de egalitate la kg, va castiga echipa care are cel mai mare peste prins.
Dintre castigatoarele de sector, echipa cu cea mai mare cantitate din 5 pesti va castiga MARELE PREMIU.

Cel mai mare peste prins in competitie va primi premiul CAPTURA COMPETITIEI. Pestele castigator nu va mai fi punctat si in clasamentul de CALITATE al echipei respective.

Regulament 2013 :

1. 4 lansete / echipa, un singur carlig la fiecare .(ELIMINARE)
2. Obligatoriu saltele de receptie model super mare sau saltele “pe picioare” care sa nu permita contactul crapului cu solul.( ECHIPELE “FARA” VOR INCEPE MAI TARZIU CONCURSUL, DUPA CE VOR REMEDIA PROBLEMA)
3. Al treilea pescar are drepturi depline.
4. Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (DEPUNCTARE. SE ANULEAZA CEI MAI MARI 2 PESTI PRINSI PANA IN ACEL MOMENT.DACA FAPTA SE REPETA, ELIMINARE)
5. Concurentii trebuie sa manevreze cu grija crapii pe mal.(AVERTISMENT)
6. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Sacii de pastrare trebuie sa fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac.
7. Sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului in caz de ruptura.
8. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu au voie cu masina pe lac. Se pot primi vizite la stand pana la lasarea intunericului si doar pe jos.(AVERTISMENT)
9. Concurentii au voie sa circule cu masina DOAR pe timpul zilei si asta doar cu viteza redusa si fara sa deranjeze concurentii.(AVERTISMENT)
10. Concurentii sunt obligati sa trateze competitia cu sportivitate, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.(AVERTISMENT)
11. Este interzisa folosirea oricarui tip de de sonar sau barca de nadit. (ELIMINARE)
12. In cort este permis iluminatul de orice fel. In afara acestuia nu este permisa decat lanterna de cap.Rulota poate fi considerate “cort”.(AVERTISMENT)
13. Concurentii sunt rugati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final, fara chistoace de tigari , coji de seminte sau gunoaie imprastiate.(AVERTISMENT)
14. Toate activitatile legate de pescuit (nadit, lansat, drill) se desfasoara in zona standului, fara a deranja vecinii de pescuit.(AVERTISMENT)
15. Pe durata concursului echipele pot face o singura schimbare. Schimbarea trebuie anuntata arbitrilor de sector si consemnata in foaia de concurs.
16.Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 8 si 18. Nadirea grea inseamna aruncarea in apa a oricarei nade cu diametrul mai mare de 30 mm sau folosirea rachetei de nadit sau a catapultei.(AVERTISMENT)
17. Echipele sunt obligate sa cantareasca toti crapii prinsi SI INTRODUSI IN SACUL DE PASTRARE, nu este voie sa retii pestele in sac decat pana la primul cantar oficial.(AVERTISMENT)
18.Se poate pescui cu plumb fix, pierdut sau in –line, feeder sau arc naditor.
19.Se poate pescui si nadi cu orice, mai putin nada vie.(ELIMINARE)
20.Pana la ora oficiala de start a concursului, pescarii nu au voie sa nadeasca sau sa lanseze nimic in apa.(AVERTISMENT)
21.Drillurile se fac numai din stand, in cazuri de forta majora vecini putandu-si da acceptul la scoaterea pestelui in dreptul lor. In cazul in care nu sunt de acord si fac contestatie, concurentul va primi AVERTISMENT.
22. Orice incercare de fraudare a rezultatelor, a fiselor de arbitraj sau comportamentul necivilizat fata de organizator sau brigade de arbitrii, atrage ELIMINAREA directa din concurs.

ARBITRAJ

A.Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 8.00, la ora 13 si seara incepand cu ora 19.
B.La aceste cantariri un vecin de stand este OBLIGAT sa participe .
Exceptie face cazul cand un concurent a prins o captura mai mare de 15 kg. Atunci se pot face si cantariri intre cantarele oficiale. Noaptea nu se fac cantariri decat in cazuri speciale, care nu suporta amanare.
C.In cazul capturarii amurilor, concurentii pot cere arbitrilor cantar suplimentar, iar acestia vor cantari daca considera ca este cazul.
D.Chiar si in timpul cantarelor oficiale, concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatiilor de pescuit in defavoarea cantaririi crapilor.
E.Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul, sa SE AUTOSESIZEZE cand este cazul si sa noteze avertismentele in foaia de arbitraj.
In cazul in care apar neintelegeri intre doi concurenti vecini (referitoare la zona de pescuit) cel care ia decizia finala este arbitrul sef(SAU ORGANIZATORUL), care va hotari locul amplasarii markerului .
F.Contestatiile pot fi aduse la cunostiinta arbitrului principal DOAR in scris si in cel mult 1 ora de la consumarea faptei, asta in cazul in care arbitrul nu se autosesizeaza.. Orice contestatie ulterioara nu va mai fi luata in seama. La o contestatie scrisa se depune o garantie de 200 RON. In cazul in care contestatia se dovedeste indreptatita, echipa primeste garantia inapoi.

ATENTIONARE

I.Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie conform regulamentului, a minciocului ecologic, a celor 10 saci mari obligatorii, a sprayului dezifectant precum si a monturiilor care sa permita eliberarea rapida a crapului in caz de ruptura. Echipele care nu corespund vor incepe concursul mai tarziu, cand vor remedia situatia.
II.Se puncteaza crapul romanesc, crapul oglinda si amurul , indiferent de greutate.

SANCTIUNI

Incalcarea punctelor 5, 8,9, 10, 12, 14 , 16 ,17 si 20 din regulament atrag dupa sine un AVERTISMENT. La 2 avertismente primate ECHIPA VA FI ELIMINATA DIN CONCURS.

Incalcarea punctelor 1, 11, 19 si 22 atrag dupa sine ELIMINAREA DIRECTA din concurs.

Taxa trebuie achitata pana pe data de 1 MAI 2013, iar ptr rezervarea locului se poate achita un avans minim de 800 lei in limita locurilor disponibile(pana la 1 martie 2013).

Avansul se poate achita la magazinele Carpdiscount, Claumar, FFB sau Senzor. Sau in cont privat, titular Vladut Mateianu , Bancpost , RO25BPOS73606373299RON01 sau in contul clubului Senior Crap.

RO91BACX0000000578409000 UNICREDIT TIRIAC SUCURSALA PIATA ALBA IULIA

*premiile sunt valabile doar in cazul ocuparii celor 33 de locuri !!!!
** sectoarele se vor face cu 24 de ore inainte de inceputul concursului, in functie de rezultatele obtinute de pescari !
*** cei care achita avansul in cont sau cash sunt rugati sa ma anunte prin MP (mesaj privat) pe forumul Crapmania sau la mail vladutmateianu@yahoo.com
**** primele 33 de echipe inscrise pe lista de intentie vor avea locul rezervat pana pe data de 15 ianuarie, data cand va incepe achitarea avansurilor ptr confirmarea participarii.

One thought on “Regulamentul Competitiei Cupa Seniorilor Editia a 3-a 2013

  1. Pingback: Cupa Seniorilor Editia a 3-a 28-31 Mai Tancabesti 2013 | Complexul Two Lakes Two Brothers ® Tâncăbești

Leave a Reply