Restaurant

Activitatea de Restaurant a Complexului Tancabesti, este una din cele trei activitati de baza, pe langa cele de pescuit sportiv si ferma piscicola.

Terasa de pe lac 2011Incepand din 1998, intai cu Cherhanaua “La Parfene”, cu bine-cunoscutele mese rustice in aer liber, cu umbrelele din stuf sau foisoarele tot cu stuf acoperite, apoi cu terasa de pe mal, care prin extindere si modernizare a devenit Terasa de pe lac de astazi, si prin extindere si in dreapta apoi, cu Terasa in aer liber,  activitatea de Restaurant a fost si este in continua  modernizare.

Bucataria este astazi una moderna si la un inalt nivel de utilare.

Cherhanaua are o capacitate de 100 de locuri .

Terasa de pe lac prin amenajare are o capacitate de 250 de locuri.

Terasa de pe ponton in aer liber are 100 de locuri la masa.

[wp-imageflow2 dir=restaurant]

Meniul cu specific pescaresc si-a capatat o buna reputatie de la inceputuri printre gurmanzii care apreciaza retetele speciale, salate, rulouri, placinta, icre, afumaturi si alte preparate toate din carne de peste, care formeaza astazi baza meniului cu acest specific .

Meniul cu specific romanesc, pastreaza traditia si ofera retetele nationale bine-cunoscute .

In ultimii ani, retete cu mancaruri specifice altor tari formeaza baza meniului cu specific international.

Se onoreaza comenzile clientilor direct pe lac daca acestia sunt la pescuit si agrement.

In zonele limitrofe , meniul cu specific pescaresc este foarte apreciat, si pe o zona de 20 de km, se satisfac in sistem catering, comenzi din meniu sau comenzi speciale.

In incinta Terasei de pe lac, precum si in Cherhana, accesul cu animale de companie ( caini, pisici, etc ) este restrictionata conform cu normele legale in vigoare.

Lucram la amenajarea unui spatiu dedicat pentru aceste situatii, momentan acest lucru este posibil doar la Foisorul in aer liber dintre Cherhana si Terasa de pe lac. Va multumim pentru intelegere.

Este in curs de implementare sistemul de plata prin card bancar, insa in acest moment aceast lucru nu este posibil. Concluzionand si concis : plata cu cardul nu este acceptata momentan la Complexul Tancabesti. Va multumim pentru intelegere.